logo aryam

بریج دندان

مراقبت از بریج دندان

کاشت دندان بریج

کاشت دندان

ظاهر شما یک دلیل انتخاب کاشت دندان است. با کاشت دندان و جایگزینی دندان های از دست رفته، می توانید اعتماد به نفس خود را بازگردانید. سه راه اصلی برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود دارد. دندان کاذب قابل جابجایی که پروتز جزئی نامیده می شود. پل ثابت یا بریج دندان که پل معمولا هنگامی استفاده می شود که دندان های کمتری برای جایگزینی وجود داشته باشد یا زمانی که دندان های گمشده تنها در یک طرف دهان قرار دارند. سومین راه استفاده از ایمپلنت های دندانی است. به نوعی که ریشه مصنوعی در استخوان فک قرار می گیرد و یک تاج یا پل در بالای آن قرار دارد.

بریج دندان

یکی از مسائل حائز اهمیتی که روزانه با آن روبرو هستیم، محافظت از دندان هاست. اگر به دلایل مختلفی چون شکستگی، پوسیدگی، مراقبت نادرست و مشکلات پس از روکش کردن، دندان خود را از دست بدهید، بدون دندان سر کردن تقریبا امری محال است. برای جایگزین کردن دندان از دست رفته می بایست به سراغ ایمپلنت یا کاشت بریج دندان بروید. بسیاری از بیماران بریج دندانی را ترجیح می دهند، به این دلیل که در دهان احساس راحتی می کنند. معمولا مدت کوتاهی برای بیمار لازم است تا به بریج دندانی در دهان خود عادت کند. سپس آن را بخشی از ساختار دهان خود شناخته و برای در دهان نگاه داشتن آن سختی تحمل نمی کنند.

متخصص ایمپلنت دندان

بریج دندان

بریج دندان علاوه بر جایگزینی دندان از دست رفته، اصلاح عملکرد و زیبایی دندان ها را نیز به دنبال دارد. متخصص ایمپلنت که کار بریج دندان نیز انجام می دهد، برای انجام کار، از دو دندان فرد که در طرفین دندان از دست رفته قرار دارند، کمک می گیرد و یک پل ایجاد می کند. این پل ممکن است از مواد مختلف از قبیل طلا، نقره، فلزات فشرده و پرسلن ساخته شده باشد.

مراقبت از بریج دندان

هنگامی که روش بریج دندان را برای جایگزینی دندان از دست رفته انتخاب می کنید، پس از انجام کلیه مراحل کار، حدود شش ماه طول می کشد تا لثه ها کامل درمان شوند قبل از انجام کامل کار و قبل از نصب پل، شما باید یک پروتز موقت داشته باشید. بریج دندان و پروتز موقت احتیاج به مراقبت دارند تا علاوه بر حفظ زیبایی، از مشکلاتی مانند بوی بد دهان و بیماری های مرسوم لثه جلوگیری شود.

  • از وارد شدن ضربه به آن جلوگیری نمایید.
  • برای تمیز کردن آن قاعده کلی این است که آن را هر روز بشویید و مرطوب نگه کنید.
  • از پاک کننده مخصوص استفاده کنید، نه خمیر دندان.
  • مراقب باشید که بیش از حد به آنها فشار وارد ننمایید زیرا ممکن است شیارهایی در سطح آن ایجاد شود.

در صورتی که بنا به تشخیص فوق تخصص ایمپلنت و تیم دندانپزشکی نیاز باشد بریج دندانی را از دهان در بیاورید، باید آن را در آب نگهداری تا مانع از پیچ خوردن یا ترک خوردن آن شوید.

ایمپلنت دندان

اگر برای جایگزینی، کاشت و نصب دندان از بین رفته خود نخواهید از بریج دندان استفاده نمایید و بر روی دندان خود تاج بگذارید می توانید از ایمپلنت استفاده کنید. زیرا با گذاشتن پل ممکن است باعث فشار بر روی سایر دندان ها شوید و استحکام آنها را نیز کاهش دهید. ایمپلنت دندان برای نصب و کاشت از دندان دیگری کمک نمی گیرد. با یک پایه فلزی به استخوان پیچ شده و مواد قالب گیری شده با رنگ و جنس دلخواه، بر روی آن سوار می شود. استحکام و دوام و همچنین هزینه این کاشت ایمپلنت دندان از بریج دندانی بالاتر است.

هزینه کاشت بریج دندان

پس از انجام کار، بریج دندان به صورت مداوم باید در دهان قرار بگیرد و بنا به تشخیص دندان پزشک متخصص فقط برخی مواقع و شبها از دهان خارج گردد. هزینه کاشت بریج دندانی بسته به اندازه، نوع پل مورد نیاز و جنس دندان های شما متفاوت خواهد بود. قبل از هرگونه درمان دندانپزشکی، پس از مراجعه به پزشک متخصص ایمپلنت، مشاوره درمان و انجام آزمایش ها بهتر است پیش فاکتوری شامل هزینه های احتمالی قابل پرداخت از آنها بگیرید. ممکن است هزینه ایمپلنت دندان و کاشت بریج دندانی کمی گران باشد ولی برای مدت زمان طولانی می توانید از آن استفاده نمایید.

هزینه کاشت بریج دندان

کاشت دندان به روش بریج

معایب بریج دندان

  • دندان های سالمی که در هر دو طرف دندان از بین رفته قرار دارند، ممکن است در بعضی موارد پس از نصب پل، آسیب ببینند. به عنوان مثال، اگر پل و تاج ها به خوبی نصب نشوند، پلاک و باکتری ها اجازه ورود به زیر آنها را نداشته باشند، خطر ایجاد عفونت و بروز مشکل وجود دارد.
  • برای برخی از بیماران، دندانهای حمایت کننده، قدرت کافی برای نگهداری پل را نداشته و در نتیجه ممکن است در اثر فشار تحمیل شده بشکنند.

تمامی شرایط باید بررسی گردند و عمل بریج دندان انجام شود. زیرا ممکن است بروز مشکلات جدید منجر به بدتر شدن شرایط شود. در موارد شدید، اگر با بریج دندانی جواب نگرفتید، در نهایت دندان با ایمپلنت های دندانی جایگزین می گردد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + سیزده =