ایمپلنت های دندانی جان تازه ای به دندان های آسیب دیده می دهد. در واقع ایمپلنت های دندانی یکی از گزینه های برتر در دندانپزشکی است که از زیبایی بی نظیری برخوردار است و علاوه بر آن قابل اطمینان بوده و بسیار محکم می باشد. با بکاربردن این روش دندان های شما قوی تر می شود و از طرفی دیگر محدودیت های مربوط به استفاده از دندان های مصنوعی را نخواهید داشت. به طور کلی با استفاده از ایمپلنت های دندانی صاحب یک لبخند زیبا خواهید شد. اما اینکه مینی ایمپلنت چیست؟ + مزایا و معایب آن چه چیزهایی می باشد موضوعی است که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. در پاسخ به این سوال بیان خواهیم کرد که مینی ایمپلنت ها یک روش خوب و موثر در جایگزین کردن دندان های پوسیده و از دست رفته است. در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت و مزایا و معایب آن را بیان خواهیم کرد.
مینی ایمپلنت ها مشابه ایمپلنت دندان است که ابعاد کوچکتری دارد و البته فضای کمتری را به خود اختصاص می دهد. مینی ایمپلنت ها یک تکنیک جدیدتری نسبت به ایمپلنت های معمولی است و البته کارآیی بالاتری دارد. جنس مینی ایمپلنت ها تیتانیوم است و اندازه مینیاتوری آن حدود 3 میلیمتر است و از یک پیچ، یک تکه با انتهای توپی ساخته شده است که همچون ریشه دندان عمل می کند. در واقع بکارگیری این روش به عنوان یک پروتز بسیار راحت و پایدار است و برای شما این امکان را فراهم می کند که بدون هیچ نگرانی بتوانید از دندان های خود استفاده کنید و البته لبخند زیبایی داشته باشید.
مینی ایمپلنت با توجه به کارآیی که دارد دارای مزیت های زیادی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
بکاربردن مینی ایمپلنت ها در کنار مزیت هایی که دارد با معایب بسیاری نیز همراه است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
مینی ایمپلنت چیست؟+مزایا و معایب آن موضوعی است که ما در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت تا در این زمینه اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
برای کودکان و افرادی که دندان هایشان کاملا رشد نکرده است مینی ایمپلنت مناسب نیست. علاوه بر این افرادی که دچار مشکلاتی همچون دیابت، هموفیلی و سایر شرایط لخته شدن خون را دارند مناسب نیست.
البته اگر داروی خاصی را مصرف می کنید ، سیگار می کشید یا حتی درمان پرتودرمانی و شیمی درمانی هستید می توان بیان کرد که مینی ایمپلنت با این شرایط برای شما مناسب نخواهد بود.
یکی از دغدغه های اصلی افراد در کاشت مینی ایمپلنت این است که هزینه آن چقدر است. هزینه این روش نسبت به ایمپلنت های معمولی به طور معمول کمتر است که می توان گفت مقرون به صرفه تر می باشد. در کاشت مینی ایمپلنت نیاز به پیوند استخوانی نیست و در کمترین زمان نیز بهبود می یابد. اما به طور کلی هزینه ی مینی ایمپلنت ها به مواردی همچون نوع ایمپلنت، تجربه پزشک و تعداد دندانی که باید تعویض شود، بستگی دارد و هزینه آن با توجه به این موارد مشخص می شود.
طول عمر مینی ایمپلنت ها چقدر است؟ در پاسخ به این سوال می توان بیان کرد که نمی توان پاسخ مشخصی را ارائه کرد بلکه شرایط خاصی هست که موجب ماندگاری و طول عمر مینی ایمپلنت ها خواهد شد. عواملی که موجب افزایش طول عمر مینی ایمپلنت ها می شود را در ادامه بیان خواهیم کرد.
مینی ایمپلنت چیست؟ +مزایا و معایب آن موضوعی بود که در این مقاله آن را بررسی کردیم و در رابطه با این موضوع اطلاعات زیادی را در اختیار شما قرار دادیم. در کاشت مینی ایمپلنت توجه داشتن به بودجه، تراکم استخوان و نوع از دست دادن دندان اهمیت بالایی دارد که پزشک با معاینه دندان و دهان شما را در جریان شرایط کاشت مینی ایمپلنت قرار خواهد داد. ایمپلنت های دندانی جان تازه ای به دندان های آسیب دیده می دهد. در واقع ایمپلنت های دندانی یکی از گزینه های برتر در دندانپزشکی است که از زیبایی بی نظیری برخوردار است و علاوه بر آن قابل اطمینان بوده و بسیار محکم می باشد. با بکاربردن این روش دندان های شما قوی تر می شود و از طرفی دیگر محدودیت های مربوط به استفاده از دندان های مصنوعی را نخواهید داشت. به طور کلی با استفاده از ایمپلنت های دندانی صاحب یک لبخند زیبا خواهید شد.