برای کاشت دندان، روش های مختلفی وجود دارد که بهترین آن ها ایمپلنت می باشد اما بعضی افراد ممکن است بنا به دلایلی نتوانند این روش را انجام دهند، برای این گونه افراد روش های جایگزینی دیگری برای کاشت دندان بدون ایمپلنت وجود دارد که در این مقاله قصد داریم در این مورد توضیح دهیم تا اگر قصد کاشت دندان دارید و نمیتوانید ایمپلنت انجام دهید روش های جایگزینی دیگری را انتخاب کنید.
از روش های کاشت دندان می توانیم به روش بریج و دندان مصنوعی اشاره کنیم، در این دو روش نیازی به جراحی و کاشت قطعه ای نیست و فقط می توانید عملیات کاشت دندان را با قرار دادن روکش انجام دهید.
در صورتی که لثه آمادگی انجام ایمپلنت را ندارد و تحمل زمان طولانی ایمپلنت بریتان میسر نمی باشد، اگر دندان های مجاور دندان افتاده سالم می باشند می توانید روش بریج را برای کاشت دندان انتخاب کنید.
پرکردن جای خالی دندان در روش کاشت دندان بدون ایمپلنت ساده تر می باشد و مراحل کم تری دارد، برای انجام این روش بهتر است که از قبل تحقیقات خود را در این مورد انجام داده باشید تا با اطلاعات کافی از چگونگی انجام مراحل روش ها و مزایا و معایب آن ها روش کاشت دلخواه خود را انجام دهید.
شما می توانید برای انجام کاشت دندان بدون ایملنت و دریافت راهنمایی ها و مشاوره های لازم، به بهترین متخصص ایمپلنت دکتر آریام مراجعه کنید.
در این روش باید دو دندان اطراف دندان کشیده شده سالم باشند، ابتدا دو دندان اطراف روکش می شنود، این دو دندان به عنوان تکیه گاه برای دندان از دست رفته می باشند. به جای دندان از دست رفته دندان مصنوعی کاشته می شود که به آن پونتیک می گویند.
پونتیک به روکش های دندان دو طرف خود متصل می شود. جنس بریج ممکن است از فلز های گران بهایی یا طلا باشد، اما اغلب از سرامیک استفاده می شود یا از مواد ترکیبی ساخته می شود مثلا اسکلت بریج از فلز ساخته شود و با مواد سرامیکی همرنگ دندان روکش می شود.
اما این روش هم مزایا و معایت خود را دارد:
این دندان ها قابل برداشتن هستند شما هر زمان که بخواهید، می توانید آن را بردارید و تمیز کنید ما سه نواع دندان مصنوعی بدون ایمپلنت داریم:
این روش برای کسانی مناسب است که در فک بالا یا درفک پایین و یادرهردو فک دندان های خود را به طور کامل از دست داده اند، استفاده از این نوع دندان های مصنوعی باعث افزایش اعتماد به نفس بیمار و راحتی او در خوردن غذاها می شود.
این نوع دندان های مصنوعی به صورت متحرک هستند که به یک پایه پلاستیکی صورتی همرنگ لثه متصل می باشند، این پایه پلاستیکی به یک بدنه فلزی متصل شده است. بدنه فلزی سبب می شود که دندان مصنوعی در جای خود محکم قرار گیرد.
این روش برای کسانی که تعدادی از دندان های خود را از دست داده اند و تمایلی به انجام ایمپلنت ندارند، مناسب است. این نوع دندان ها ظاهری طبیعی دارند و بیشتر مناسب کسانی است که یک یا چند دندان طبیعی در فک بالا یا پایین دارند که آن ها می توانند همراه با پایه پلاستیکی و بدنه فلزی ساختاری مناسب ایجاد کنند.
استخوان های دهان مدام در حال تغییر شکل می باشند، این مسئله می تواند دندان مصنوعی شما را تحت تاثیر قرار دهد و باعث ایجاد عفونت و آزردگی شود در این صورت می توانید به دنذان پزشک مراجعه کنید تا پس از معاینه، در صورت نیاز دندات مصنوعی را تعویض کند.
امیدواریم که از مطالب گفته شده نهایت استفاده را کرده باشید و اطلاعات کافی مربوط به این موضوع را کسب کرده باشید. در صورتی که به هر دلیلی قادر به استفاده از روش کاشت ایمپلنت نمی باشید، می توانیدبا راهنمایی دندان پزشک یکی از روش های گفته شده را برای کاشت انجام دهید.
2 دیدگاه ها
سلام, من دندون فک بالاییمو کامل کشیدم وفک پاییپم ام۴تارو کشیدم میخوام بدونم از روش بریج میتونم استفاده کنم,ممنون.
با سلام
بله، برای کاشت بریج دندان به دو دندان سالم طرفین گپ ایجاد شده احتیاج است اما بهتر است برای اطمینان بیشتر به متخصص ایمپلنت مراجعه بفرمایید و با نظر ایشان بهترین روش جایگزینی و زیبایی دندان را برگزینید.