مممکن است پیوند استخوان در وهله اول برایتان ترسناک جلوه کند، ولی نیازی نیست بترسید. پیوند استخوان کاری است که دندانپزشکان مدام در حال انجامش هستند. حال در این متن ما همه چیز در رابطه با انواع، درمان، عوارض و هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت را گفته ایم، تا با این عملکرد شایع در جراحی و کاشت ایملنت دندان بیشتر آشنا شوید.
پیوند استخوان پروسه ای است که در آن دندانپزشک به ناحیه ای که قرار است ایمپلنت کاشته شود استخوان اضافه می کند تا ناحیه جهت ساپورت و حمایت ایمپلنت ضخیم تر شود. ایمپلنت دندان به حمایت استخوانی که دارای تراکم و ضخامت کافی است احتیاج دارد تا حمایت قابل اعتماد طولانی مدتی برای این بازسازی دندانی فراهم شود. اگرچه زیاد مورد استفاده قرار می گیرند، اما پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت همیشه مورد نیاز نیست.
دندانپزشک متخصص شما حتما در رابطه با انجام این پیوند با شما صحبت می کند اگر که ببیند استخوان فکتان برای گرفتن ایمپلنت به شدت نازک، نرم، و یا نا کافی است. اگر استخوان کافی نباشد، هر لحظه ممکن است با عدم موفقیت ایمپلنت دندانتان مواجه شوید.
اگر در نهایت پیوند استخوان برایتان انجام شد، این کار بر روی مدت زمان کلی درمان و ترمیم دهان و دندانتان تاثیر می گذارد. زیرا انجام پیوند استخوان به پروسه ها و مراحل مختلفی نیاز دارد، افزودن یک مرحله به مراحل جراحی می تواند سبب طولانی شدن کل پروسه شود.
عواملی که در طولانی شدن مدت زمان درمان تاثیر گذارند شامل موراد زیر می شوند:
چهار مکان اصلی برای گرفتن پیوند استخوان:
استخوانی که برای پیوند از بدن خودتان برداشته می شود از مکان هایی مانند چانه، پشت فک، ساق پا و یا لگن برداشته می شود. به این نوع پیوند autografts، به معنای استفاده از بدن خود شخص برای پیوند، گفته می شود.
گاهی ممکن است این استخوان را از شخص دیگری دریافت کنید، مانند یک کاداور (از جسم انسانی که مرده است، استخوان اهدایی) که به آن allograft می گوییم.
انواع استخوان به نحوی ساخته می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند که هیچ باکتری و متریال زیستی دیگری نداشته باشد و فقط ذرات استخوانی خالص باشد. به این دلیل که استخوان کاملا استریل است، ریسک رد شدنش توسط بدن بسیار کم و یا هیچ است و پروسه پیوند استخوان می تواند بدون احتیاج به یک جراحی ثانویه انجام شود.
استخوان همچنین می تواند از منابع حیوانی مانند گاو ها گرفته شود که این نوع پیوند تحت عنوان xenografts شناخته می شود. متخصص ایمپلنت با توجه به نیاز های بیمار و شرایط خاص او بهترین نوع پیوند استخوان را برای او بر می گزیند.
تعداد پروسه های ایمپلنت دندان اهمیتی ندارد، شما احتمالا تجربه ورم کردن لثه ها و شاید صورتتان، کبودی پوست و لثه ها، خونریزی خفیف و درد و ناراحتی خواهید داشت. تمامی این ها به معنای ترمیم و درمان شدن بدنتان است و زمان لازم را بایستی صرف کند.
همانطور که پیش تر ذکر کردیم، مدت زمان درمان در افراد و در شرایط مختلف، متفاوت است. مدت زمان آن به این بستگی دارد که پروسه پیوند شامل چه مواردی شود، مرحله ادغام استخوان چطور انجام شود و چه روش هایی به کار گرفته می شود.
در کل می توان گفت که اگر پروسه پیوند استخوان ایمپلنت دندان را نزد یک فوق تخصص ایمپلنت ماهر، آموزش دیده و با تجربه انجام دهید، امن است و یا مشکلی مواجه نمی شوید. اکثر جراحی های ایمپلنت دندان موفقیت آمیز هستند و بیشتر آن ها نیز به پیوند استخوان نیاز دارند.
اما مانند هر جراحی دیگری، پیوند استخوان نیز عاری از عوارض و ریسک های احتمالی نیست. اگرچه بسیار نادر است اما همچنان امکان پذیر است.
در اینجا برخی از عوارض احتمالی گفته شده است:
هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت می توان بنا بر منبع و مقدار استخوان مورد نیاز و اینکه آیا دندانپزشک متخصص این کار است یا نه متفاوت باشد.
در بیشتر موارد هزینه ای که در رابطه با پیوند استخوان به شما گفته می شود شامل ایمپلنت دندان هم می شود. هزینه پیوند استخوان متناسب با انواع پیوند که از بدن خود شخص باشد، یا حیوان یا به صورت کاداور نیز تعیین می شود.
جراحی های پیشرفته مربوط به دندان ها و لثه های خود را به دستان بهترین متخصص ایمپلنت بسپارید تا نتیجه اش همانی باشد که می خواهید و همچنین ارزش هزینه ای که می پردازید را داشته باشد.
6 دیدگاه ها
سلام وقت بخیر. میشه لطف کنید هزینه پیوند استخوان برای ی ایمپلنت رو بفرمایید
با سلام
به دلیل متغیر بودن قیمت ها، از ارائه قیمت دقیق معذوریم، لطفا از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با ما تماس بگیرید.
کلن با هزینه ایمپلنتو پیوند استخوان 10میلیونی در میاد
سلام
قیمت ها متغیر هستن جهت اطلاع دقیق از قیمت ایمپلنت تماس بگیرید.
هزینه مغز استخوان می خواستم لطفا
برای اطلاع از قیمت ها باید با کلینیک تماس بگیرید.