امروزه بسیاری از افراد برای زیبایی دندانهای خود به کامپوزیت کردن دندانهایشان میپردازند، بهتر است بدانید که پولیش کردن دندان بعد از کامپوزیت نیز یکی از نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشید، به طور کلی کامپوزیت دندانها به مرور زمان و دلایل متعددی دچار تغییر رنگ میشوند که برای جلوگیری و زیبا کردن آن باید از پولیش دندان استفاده کرد؛ ما در این مطلب نحوه پولیش کردن کامپوزیت دندان را برای شما شرح داده ایم.
پولیش کردن دندانهای کامپوزیت شده نه تنها به جرم زدایی دندان ها کمک میکند بلکه روی ریشه دندان ها نیز تاثیر بسیار خوب و مثبتی دارد، برای پولیش کردن دندان های کامپوزیت شده خود ابتدا باید به یک متخصص ایمپلنت مراجعه کنید که در ادامه تمام مراحل پولیش کردن کامپوزیت دندان را برای شما شرح داده ایم تا بتوانید با خیال راحت به انجام این کار بپردازید.
به طور کلی پولیش کردن دندانهای کامپوزیت شده به دو روش تک مرحلهای و چند مرحلهای انجام میشود، به طور کلی پولیش دندان تک مرحلهای در مدت زمان بسیار کمی انجام میشود اما در پالیش دندان چند مرحلهای تمام مراحل کانتورینگ، پولیشینگ و فینیشینگ به صورت جداگانه و با ابزار های مخصوص و مناسب صورت میگیرد.
بهتر است بدانید که پولیش دندان چند مرحلهای ماندگاری بیشتری دارد، برای انجام این کار از ابزار های چرخشی پولیش استفاده میشود. پاکسازی دندان در هنگام پولیش از اهمیت بالایی برخوردا است که برای انجام این کار از خمیر مخصوص پالیش استفاده میشود.
معمولا هزینه پالیش کردن دندانهای کامپوزیت شده مناسب و کم است اما نکات بسیار زیادی وجود دارد که میتوان بر قیمت پولیش دندانهای شما تاثیر بگذارد، به طور کلی نحوه پولیش کردن کامپوزیت دندان، دکتر متخصص و … تاثیر بسیار زیادی بر قیمت پالیش دارد.
هزینه پولیش کامپوزیت دندان معمولا از 300 تومن به بالا شروع میشود که برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با یک متخصص تماس بگیرید.
به طور کلی پولیش کردن دندانها بعد از کامپوزیت دارای مزایای بسیار زیادی میباشد که این مزایا شامل موارد زیر است:
برای انجام پالیش دندان کامپوزیت شده، ابزارهایی بکار گرفته میشود که به طور کلی این ابزارها شامل الماس های فشینگ، خمیر مخصوص، پونیت ها، تیغ کانتورینگ و دیسک ها میباشد که در ادامه به بررسی و ویژگی این ابزارها پرداخته ایم:
از این الماسها برای پولیش کردن دندان های کامپوزیت شده استفاده میشود که این الماسها در اندازه و سایزها مختلف طراحی و ساخته شده اند.
بار استفاده از این ابزار میتوان به به مرتفع ساختن کامپوزیت کمک کردن و تمام ناصافیهای کامپوزیت را از بین برد، برای ترمیم کامپوزیت استفاده از این ابزار از اهمیت بالایی برخوردار است.
همان طور که اشاره شد برای بازسازی کامپوزیت دندان از خمیر پولیش استفاده میشود که این خمیر باید از ویژگی هایی برخوردار باشد که در ادامه آنها را نام برده ایم:
به طور کلی این وسیله را نیز میتوان در اندازه و سایزهای مختلفی مشاهده کرد، این پونیت ها دارای سری لاستیکی و چرخدار میباشد که به شفاف شدن کامپوزیت دندان کمک بسیار زیادی میکند.
برای پولیش کردن دندان کامپوزیت شده از انواع تیغ های کارباید استفاده میشود و اکثرا حاشیه های نرم لثه را با این وسیله احیا میکنند.
باید توجه داشته باشید که بعد از پولیش کردن کامپوزیت دندانهای خود باید به نکاتی توجه داشته باشید تا از کدر شدن و یا ایجاد لک مجدد در کامپوزیتهای خود جلوگیری کنید؛ در ادامه نکاتی را برای شما عزیزان شرح داده ایم تا با رعایت کردن آنها به افزایش عمر پالیش کامپوزیت کمک نمایید:
خلاصه مطلب
امروزه بسیاری از افراد به کامپوزیت کردن دندانهای خود پرداخته اند، باید توجه داشته باشید که بعد از انجام کامپوزیت پولیش کردن دندانها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار میباشد که ما در این مطلب به نحوه پولیش کردن کامپوزیت دندان پرداخته ایم.