logo aryam

ورم بعد از ایمپلنت

ایمپلنت دندان

ورم بعد از ایمپلنت

دوران بهبودی پس از انواع جراحی های دهانی اولین و مهم ترین نکته ای است که باید به آن توجه کنید. دستور عمل ها و راهکار هایی هستند که پس از جراحی و کاشت ایمپلنت دندان، دندانپزشک متخصص به شما توصیه می کنند که با رعایت آن ها از وقوع عفونت ها و همچنین از ضربه زدن به ناحیه جراحی، پیشگیری به عمل آورید.

در این مطلب قصد داریم در رابطه با مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت دندان و به ویژه ورم بعد از ایمپلنت توضیحاتی را ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

کاشت ایمپلنت دندان

از جمله جراحی های زیبایی دندان کاشت ایمپلنت دندان است. ایمپلنت همان ریشه مصنوعیست که درون استخوان فک کاشته می شود و تاج دندان مصنوعی که مشابه با دندان های طبیعی دیگرتان است روی آن قرار می گیرد. در بین روش های زیبایی دندان، ایمپلنت دندان بهترین جایگزین دندان افتاده و پوسیده است.

به دلیل اینکه جراحی کاشت ایمپلنت، اندکی پیچیده است، پس از پروسه کاشت، تا چند مدت باید مواردی را برای ترمیم ناحیه و جوش خوردن صحیح ایمپلنت رعایت کرد.

ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

ورم بعد از ایمپلنت

ورم بعد از کاشت ایمپلنت پاسخ طبیعی بدن به آسیب و جراحت برداشتن است. شاید شما پروسه جراحی را با جراحت برداشتن یکسان ندانید، اما جراحی هم نوعی ضربه و آسیب کنترل شده به حساب می آید. به زبان ساده، ورم کردن نشانه تجمع مایع در بافت ها است. ورم کردن لثه ها موضوع خطرناکی نیست بلکه بخشی نرمال از پروسه ترمیم و بهبودی است. همانند ورم کردن، خونریزی دندان و لثه هم بخش نرمالی از پروسه بهبودی است.

مقدار ورم مورد انتظار پس از جراحی

این که این ورم تا چه میزان گسترده و شدید باشد، برای هر فردی به فاکتور های گوناگونی بستگی دارد. در وهله اول، واکنش بدن مشروط بر خود پروسه جراحی است. به عنوان مثال، فردی که شش ایمپلنت دندان با جراحی دریافت کرده است نسبت به شخصی که تنها یک ایمپلنت کاشته است، یحتمل التهاب و ورم بیشتری را تجربه خواهد کرد.

مسئله شایعی است که ورم اطراف دهان، فک ها، گونه ها، چشم ها و نواحی از صورت که تحت تاثیر جراحی کاشت ایمپلنت دندان قرار گرفته اند را تجربه کنید. معمولا ورم در حدود 2 الی 3 روز پیش از کاهش تدریجی و درمان ورم ایمپلنت به اوج خود می رسد. هر چند ممکن است چندین روز تا درمان کامل التهاب زمان صرف شود.

علائم رایج عفونت

دانستن این که پس از جراحی انتظار پیش آمد چه مواردی را داشته باشید به شما کمک فراوانی جهت جلوگیری از عوارض پس از جراحی و کاهش ریسک ابتلا به عفونت می کند. مسئله مهمی است که از تمامی تغییراتی که در طی پروسه بهبودیتان اتفاق می افتد آگاه باشید. راحت ترین روش ارزیابی ورم و میزان ناراحتی ای است که پس از پروسه تجربه اش می کنید.

ورم بعد از ایمپلنت برای بیشتر بیماران نهایتا در روز سوم فروکش می کند. هنگامی که فروکش کرد نباید بار دیگر عود کند. بنابراین، اگر متوجه فروکش کردن ورم پس از یک التهاب جزئی و اولیه شدید، می تواند نشان دهنده یک عفونت باشد.

اگر پس از هر گونه جراحی دهانی متوجه بروز علائم ناشی از عفونت شدید، سریعا به فوق تخصص ایمپلنت خود مراجعه کنید. او احتمالا آنتی بیوتیک هایی برای بهبودی مناسب و راحتتان تجویز کند.

عفونت دندان

علائم رایج عفونت

راهکار های کاهش ورم

اگرچه ورم ایمپلنت بعد از جراحی اتفاق شایع و طبیعی است، اما راهکارهایی جهت کاهش اثر آن وجود دارند. مهم ترین زمان پس از پروسه، 24 ساعت اول است، ممکن است دندانپزشک به شما توصیه کند که یک کمپرس و یا پک یخ را روی صورت و یا فک خود در حدود 20 دقیقه نگه دارید و این کار را چندین بار انجام دهید. این عمل یخ گذاشتن را تا دو روز بعد از پروسه جراحی هم می توانید انجام دهید. پس از 72 ساعت یخ کردن ناحیه دیگر جواب گو نیست و بیشتر به گرمای مرطوب ناحیه توصیه می کنند.

بالا نگه داشتن سرتان در روز های پس از کاشت ایمپلنت نیز از مهم ترین نکاتی است که باید رعایت کنید. شما همچنین می توانید از دارو های ضد التهاب بدون نیاز به تجویز مانند ایبوپروفن مصرف کنید.

سخن آخر

عوارض پس از جراحی مانند ورم بعد از ایمپلنت، خونریزی و مواردی از این قبیل رخ دادنشان بسیار طبیعی است. کافیست که با آگاهی از روش های مقابله و درمانشان، به روند بهبودی و ترمیم لثه ها و دندانتان سرعت ببخشید. و به این نکته نیز توجه کنید که حتما برای کاشت ایمپلنت دندانتان به بهترین متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کنید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 9 =